Általános Szerződési Feltételek

Egészség MBT Pont Kft.

Cím: 1117 Október Huszonharmadika u. 25.

Bankszámlaszám: 11731001-20700025-00000000

IBAN: HU68 11731001-20700025-00000000

BICC/SWIFT: OTPVHUHB

Bank neve: OTP Bank Nyrt.

Adószám: 13838410-2-43

 

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket valamint a szállítások költségeit. Pénz visszafizetés kizárólag személyesen, vagy banki átutalással történik. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A „spinalisszek.hu” webáruház weboldalon és áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A „spinalisszek.hu” webáruház semmilyen módon nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a „spinalisszek.hu” webáruházhoz való csatlakozás során vagy miatt következett be. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. A „spinalisszek.hu” webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a „spinalisszek.hu” webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

A „spinalisszek.hu” webáruház weboldalon történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A vevő beleegyezik a rendelés során, hogy a vásárlásról elektronikus számlát kap e-mail címére. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a „spinalisszek.hu” webáruház felelősséget nem vállal. A „spinalisszek.hu” weboldal bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a „spinalisszek.hu” webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával,és a forrás megjelölésével használhatók fel! Ugyanígy a „spinalisszek.hu” webáruház weboldal üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulása szükséges az oldalra mutató link létrehozásához is.

Kérdés esetén kérjük keressen meg minket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Kellemes vásárlást kívánunk Önnek!